10 Mart 2012 Cumartesi

Aklı Kalp'inde Kalan ''KADIN''

Aklın Kalp'inde kalan bir arkadaşım var. Yaşam olarak sevdasından çok çekmiş, hep yanlış insanları bulmuş ve yanlışlıklar üzerine devam etmiş. Doğruyu ne aramak istemiş nede buldugunda doğru bu demiş. Aşk'ın Arafında kalmış, sevdanın tam ortasında.

Dili yüreği saçmalamış. Yaşamı baştan başa değişmiş. Yanlış gördüğü bildiği halde kabul etti, ve de edecek.
Hayatını karartan bir çok insan gibi bunada müsade edecek.
Sen istemezsen kimse sana birşey yapmaz derdim. Bu sözü duymuştum. Derdimde ama ilk defa hayatına lades diyen, bile bile körü körüne zarar veren insanla bir arada olmak isteği nasıl bir duygudur.

Ve bugün uzun uzun birlikte olduk, yaşamına balta vurmuş adamı bana hiç birşey olmamış gibi sevgiyle anlatan gözlerini görünce içim acıdı. Hangi duygu yaşamındaki en önemli parçayı senden çalarak, ve seni yarı yolda bırakarak. Ve hiçbir enerjinin tutmadığı yanında başkalaştıgın bir insanı  gözünde bu kadar sevimli v sempatik yapar. Bunun adı aşk değil saplantı.  Hiçbir aşk aşık oldugun insanın canın acıdıgını bilerek devam etmez.

Üzüldüm, onu tanıdıgımda gözleri umut dolu bir yaşam bekliyordu, şimdi herşeyden vazgeçmiş umutsuz bir kadın olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog'da 10.Yılımız

Bir bahar günü heyecanla içimdeki yazma şevki ile, Elif Şafak kadınların yazmasına dair iki cesaretlendirdiği sözler söyledikten sonra kend...