30 Haziran 2011 Perşembe

Hatice GÜL - Mezuniyet Töreni.


Kardeşim artık üniversite mezunu artık oda hayata kepinin fırlat ve yepyeni bir yaşama merhaba dedi. Umarım istegi herşeyib gönlünce oldugu bir hayat yaşar. İşsizliğin çok oldugu bir memelekette kariyerli ve bol kazançlı işler bulur.
 Canım o gün çok mutlu görünüyordu ona hem sevinç hemde gururu bir arada yaşadı, ilk defa bir mezuniet törenine katıldı. Gözlerinin içi ışıl ışıl dı. Gururla bakıyordu etrafına. En sevdiği balböcegini üniverstede kep atarken gördü, mezuniyetinde yanında idi. Hem gururlu hemde çok sevinçli idi. Canım annem oda aynı duygulardaydı, minik kız hayata merhaba ya hazırlnaıyordu.
t
 Bu küçük cadı artık üniversite mezunu hayallerini kurdugu kepi gökyüzüne gururla fırlattı, sevinçliydi Gözlerinin içinde ateş böcegi yanıyordu ışıl ışıl dı. Ömrü ışıltılarla ışıklarla geçsin.Güzellikler onu bulsun. Başaşrılı mutlu aydınlık bir türk kadını olsun. Benide hüzünlendirdi ve sevindirdi. Artık kardeşim yeni yolculuklara yeni başlangıçlara merhaba diyecek. Büyüdü geldi, hayata merhaba güzel kuzum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog'da 10.Yılımız

Bir bahar günü heyecanla içimdeki yazma şevki ile, Elif Şafak kadınların yazmasına dair iki cesaretlendirdiği sözler söyledikten sonra kend...